امروز : 04 آذر 1403
دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه
  • 2 عضو
  • بیشتر...

    1. تشکیل جلسات شورای سلامت و امنیت غذایی
    2.  پیگیری اجرای مصوبات شورای سلامت و امنیت غذایی
    3. تشکیل شورای پیامگزاران سلامت
    4. تهیه پیش نویس برنامه عملیاتی دبیرخانه
    5. برگزاری کارگاه آموزشی – توجیهی اصول همکاری بین بخشی
    6. برگزاری کارگاه آموزشی – توجیهی اصول و ابزار سیاست گزاری آگاه از شواهد
    7. برگزاری کارگاه آموزشی – توجیهی اصول و ابزار حمایت طلبی از سلامت
    8. تشکیل مرکز اسناد و اطلاعات راهبردی سلامت
    9. تهیه گزارش عملکرد سالانه دبیرخانه ساغ
    10.  تشکیل و فعال سازی شورای پیام رسان سلامت
    11. تهیه فهرست موضوعات دستور کار کارگروه ساغ
    12. تهیه لیست اقدامات ابتکاری در حیطه شرح وظایف تعریف شده
    13. تشکیل و راه اندازی خانه مشارکت مردم
    14. شناسایی میانجیان مشارکت مردمی در سطح شهرستان در راستای شکل گیری خانه مشارکت مردمی
    15. الزام دستگاههای اجرایی مشمول به تهیه پیوست سلامت
    16. تهیه پروتکل پایش اجرا و ارزیابی مصوبات کارگروه ساغ
    17. تهیه گزارشات مصوبات ساغ
    18. ابلاغ مصوبات شورای سلامت و امنیت غذایی
    19.  الزام تهیه گزارش پیوست سلامت توسط دستگاههای اجرایی
    20. انجام اقدامات حمایت طلبانه برای اجرای پیوست سلامت
    21. تهیه و ارسال فهرست طرح های بزرگ توسعه ای در دست اقدام تحت تولیت دستگاههای اجرایی شهرستان به دبیرخانه ملی پیوست سلامت
    22. پیگیری اجرای برشی استانی مصوبات کشوری شورای عالی سلامت و امنیت غذایی
    23. پیگیری اجرای برش استانی تفاهم نامه های همکاری بین بخشی در راستای اجرای سند کنترل و پیشگیری از بیماری های غیر واگیر
    24. تشکیل اندیشگاه سلامت
    25. تشکیل جلسات اتاق فکر اندیشگاه سلامت
    26. تشکیل کمیته راهبری تدوین برنامه جامع سلامت
    27. پروتکل دستورگذاری و تعیین موضوعات اولویت دار کارگروه ساغ
    28. تهیه فهرست اسامی مشارکت کنندگان در شناسایی و تعیین موضوعات اولویت دار کارگروه ساغ
    29. تهیه گزارش از ابتکارات برتر استان در زمینه بهداشت همگانی
    30. پیگیری فعالیت های  شورای پیام رسان سلامت
    31. معرفی دبیرخانه ساغ از طریق صدا و سیما به جمعیت تحت پوشش ( گروه هدف)
    32. ارائه گزارش از ماموریت و عملکرد دبیرخانه ساغ از طریق رسانه های عمومی به صورت فصلی
    33. تشکیل جلسه پایش دوره ای مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور ( حداقل 2 جلسه در سال)
    34. تهیه گزارش جمع بندی وضعیت اجرای مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت مواد غذایی در استان ها
    35. تشکیل جلسه پایش اجرای تفاهم نامه های همکاری بین بخشی در راستای اجرای سند کنترل و پیشگیری از بیماری های غیر واگیر،سند سلامت سالمندان و سند سلامت کارمندان ( حداقل  2 جلسه در سال)
    36. تشکیل کمیته آرد کامل و نان سالم و پیگیری مصوبات

  • دبیر دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه
    کارشناس ارشد مهندسی محیط زیست

  1. تشکیل جلسات شورای سلامت و امنیت غذایی
  2.  پیگیری اجرای مصوبات شورای سلامت و امنیت غذایی
  3. تشکیل شورای پیامگزاران سلامت
  4. تهیه پیش نویس برنامه عملیاتی دبیرخانه
  5. برگزاری کارگاه آموزشی – توجیهی اصول همکاری بین بخشی
  6. برگزاری کارگاه آموزشی – توجیهی اصول و ابزار سیاست گزاری آگاه از شواهد
  7. برگزاری کارگاه آموزشی – توجیهی اصول و ابزار حمایت طلبی از سلامت
  8. تشکیل مرکز اسناد و اطلاعات راهبردی سلامت
  9. تهیه گزارش عملکرد سالانه دبیرخانه ساغ
  10.  تشکیل و فعال سازی شورای پیام رسان سلامت
  11. تهیه فهرست موضوعات دستور کار کارگروه ساغ
  12. تهیه لیست اقدامات ابتکاری در حیطه شرح وظایف تعریف شده
  13. تشکیل و راه اندازی خانه مشارکت مردم
  14. شناسایی میانجیان مشارکت مردمی در سطح شهرستان در راستای شکل گیری خانه مشارکت مردمی
  15. الزام دستگاههای اجرایی مشمول به تهیه پیوست سلامت
  16. تهیه پروتکل پایش اجرا و ارزیابی مصوبات کارگروه ساغ
  17. تهیه گزارشات مصوبات ساغ
  18. ابلاغ مصوبات شورای سلامت و امنیت غذایی
  19.  الزام تهیه گزارش پیوست سلامت توسط دستگاههای اجرایی
  20. انجام اقدامات حمایت طلبانه برای اجرای پیوست سلامت
  21. تهیه و ارسال فهرست طرح های بزرگ توسعه ای در دست اقدام تحت تولیت دستگاههای اجرایی شهرستان به دبیرخانه ملی پیوست سلامت
  22. پیگیری اجرای برشی استانی مصوبات کشوری شورای عالی سلامت و امنیت غذایی
  23. پیگیری اجرای برش استانی تفاهم نامه های همکاری بین بخشی در راستای اجرای سند کنترل و پیشگیری از بیماری های غیر واگیر
  24. تشکیل اندیشگاه سلامت
  25. تشکیل جلسات اتاق فکر اندیشگاه سلامت
  26. تشکیل کمیته راهبری تدوین برنامه جامع سلامت
  27. پروتکل دستورگذاری و تعیین موضوعات اولویت دار کارگروه ساغ
  28. تهیه فهرست اسامی مشارکت کنندگان در شناسایی و تعیین موضوعات اولویت دار کارگروه ساغ
  29. تهیه گزارش از ابتکارات برتر استان در زمینه بهداشت همگانی
  30. پیگیری فعالیت های  شورای پیام رسان سلامت
  31. معرفی دبیرخانه ساغ از طریق صدا و سیما به جمعیت تحت پوشش ( گروه هدف)
  32. ارائه گزارش از ماموریت و عملکرد دبیرخانه ساغ از طریق رسانه های عمومی به صورت فصلی
  33. تشکیل جلسه پایش دوره ای مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور ( حداقل 2 جلسه در سال)
  34. تهیه گزارش جمع بندی وضعیت اجرای مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت مواد غذایی در استان ها
  35. تشکیل جلسه پایش اجرای تفاهم نامه های همکاری بین بخشی در راستای اجرای سند کنترل و پیشگیری از بیماری های غیر واگیر،سند سلامت سالمندان و سند سلامت کارمندان ( حداقل  2 جلسه در سال)
  36. تشکیل کمیته آرد کامل و نان سالم و پیگیری مصوبات